Realizacija projekta, planirana za proleće 2020., odložena je usled pandemije virusa Kovid 19 i sada se radionice odvijaju krajem septembra i početkom oktobra.

Težišna aktivnost projekta je planiranje i sprovođenje edukativnih radionica na kojima će učestvovati zaposleni u opštinskim sekretarijatima, inspekcijskim službama i  javnim i komunalnim preduzećima koja se bave poslovima zbrinjavanja napuštenih životinja, zaposleni u azilima-skloništima za napuštenje životinje, volonteri nevladinih organizacija za zaštitu životinja kao i drugi organi i pojedinci uključeni u proces rešavanja problema napuštenih životinja na lokalnom nivou.

Radionica će se održati u Beranama, 05.oktobra 2020. godine u vrijemenu od 10,00 do 17,00 časova u hotelu IL SOLE, adresa: Polimska 76, Berane.

Učesnici su iz opština Bijelo Polje, Rožaje, Plav, Gusinje, Andrijevica, Petnjica, Mojkovac, Kolašin.

Zbog epidemiološke situacije broj mijesta je ograničen, a na samoj radionici će biti preduzete sve mjere zaštite od širenja virusa Kovid 19. 

Predavači na radionici će biti kvalifikovani pojedinci iz regiona, sa višegodišnjim iskustvom u obavljanju predmetnih djelatnosti, a svi oni koji budu prisustvovali radionicama dobiće prigodna

uvjerenja o prisustvovanju predavanjima.

Učešće na radionici je besplatno.

Svetlana Manojlović

Koordinatorka projekta

Predsjednica Društva za zaštitu životinja “Podgorica” 

Članica nacionalnog Savjeta za zaštitu životinja Crne Gore

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime