„Lokalna uprava je posvećena mladim ljudima koji žele da se bave sportom, kako rekreativno tako i profesionalno, i u tom pogledu želimo da stvorimo što bolje preduslove oko modernizacije sportske infrastrukture. Kako je javnost upoznata, još ranije smo radili na izgradnji prelijepog terena za sportske aktivnosti u Godočelju i nastavićemo takvim naporima da i dalje stvaramo povoljne uslove za odvijanje sportskih aktivnosti na našim terenima. U tom smislu, želimo da ovih dana inteziviramo naše radove na ugradnji rasvete za sportske poligone, kako u školskim dvorištima, tako i u Godočelju.

 

Samir Agović, predsjednik opštine Petnjica

Ovo će biti posebno važno za našu najmlađu populaciju, za sportiste, omladinu koja želi da se bavi rekreativno ili profesionalno sportom i time ćemo omogućiti da u ljetnjim mjesecima, mogu da se odvijaju sportske aktivnosti i u kasnim noćnim časovima.

Odlučili smo da u svim školama ugradimo ovu rasvjetu. Dakle, za Srednju mješovitu školu u Petnjici, za osnovnu školu na Savinom Boru, u Tucanjama, Vrbici i na stadionu u Godočelju, na stadionu malih sportova koji smo zajedno sa ministarstvom sporta finansirali u prethodnom periodu. Ovo će značajno uticati na poboljšanje uslova za odvijanje sportskih disciplina malog fudbala, odbojke, rukometa, košarke i drugih disciplina koje se mogu odvijati na ovim terenima.

U saradnji sa osnovnim školama na Savinom Boru, u Tucanjama i Vrbici, ovih dana radićemo na ugradnji betonskih stubova koji će biti postavljeni kao nosači reflektora i vjerujem da će omladina biti zadovoljna ovim našim aktivnostima. Želim da se zahvalim direktorima škola na dobroj saradnji vezanoj za ove aktivnosti koje sprovodimo i da ćemo, nadam se, u ljetnjim mjesecima imati sportska dešavanja na ovim poligonima“, istakao je predsjednik Opštine, Samir Agović.

Izvor: petnjica.co.me

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime