Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac i predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević potpisali su Sporazum o saradnji i finansiranju rekonstrukcije objekta fudbalskog stadiona – zapadna tribina Gradskog stadiona Berane.

Nakon izradnje istočne tribine I postavljanja reflektora, Opština Berane u partnerstvu sa Fudbalskim savezom Crne Gore nastavlja sa izgradnjom I rekonstrukcijom Gradskog stadiona, samim tim i unapređenjem beranskog sporta.

Rekonstrukcija zapadne tribine će se realizovati po znatno boljim uslovima, u odnosu na istočnu tribinu istog stadiona, zahvaljujući dobroj saradnji I korektnim odnosima Opštine Berane I FSCG.

Gradski stadion u Beranama stiče sve uslove po standardima UEFA, što će našim sportistima omogućiti da se na najbolji način bave svojom profesijom.

Ovom prilikom se zahvaljujemo FSCG što su prepoznali nas kao dobre partnere, a naš stadion kao potrncijal za buduće sportske projekte u organizaciji FSCG- istakao je Bogavac.

Potpisivanju Sporazuma su prisustvovali generalni sekretar FSCG Momir Đurđevac, savjetnik za sport u

Službi predsjednika Zoran Jojić i savjetnica u Službi predsjednika Ivana Milošević, zaključuje se u saopštenju Biroa za odnose sa javnošću Opštine Berane.

Izvor: espona.me