Zbog nezadovoljstva uzrokovanog smjenom direktorice Doma zdravlja Kolašin, Jelene Zindović, grupa građana je za danas najavila protest ispred te ustanove. Protest je zakazan za 11 sati.

Smjena direktorice Doma zdravlja Kolašin specijaliste interne medicine Jelene Zindović, prihvaćena je sa nevjericom i ogorčenjem među građanima Kolašina, koji dobro znaju njenu stručnot, humanost, posvećenost”, citirao je Portal CDM navode iz saopštenja grupe građana Kolašina.

Prema njihovim riječima, ovaj čin razrješenja doživljavaju kao primjer “progona i dokaz zanemarivanja interesa građana, odnosno zanemarivanja zdravlja” stanovnika tog grada.

Obavještavamo građane Kolašina da će se u srijedu sa početkom u 11 sati na trotoaru ispred Doma zdravlja Kolašin, pod sloganom ,, Ne damo ljude“ održati mirno okupljane građana sa ciljem izkazivanja nezadovoljstva zbog početka urušavanja zdrasvenog sistema u našem gradu i smjene dosadašne direktorice Doma zdravlja, i ovim putem ih pozivamo da prisustvuju okupljanju u što većem broju”, zaključuje se u saopštenju, istakao je portal.

Izvor: espona.me