Zimska sezona Ski- centru Kolašin 1600 zvanično je počela 18.decembra.Od samog otvaranja do danas Ski centar posjetilo je preko 15.000 posjetilaca, kazao je za agenciju Mediabiro Bojan Medenica iz Skijališta Crne Gore.

“Naš Ski centar obogaćen je jednom trakom za početnike, koju u toku dana posjeti nekih 70 početnika.Našu Skijašnicu smo obogatili sa novom Fišer opremom, tako da svaki gost koji nema svoju može računati na najnovije modele opreme”, rekao je on.

Medenica ističe da od samog otvaranja vode računa o epidemiološkim mjerama, i kaže da se u njihove restorane može ući samo uz obavezne kovid potvrde.

“Mogu reći da ta situacije jeste i delimično uticala, međutim, mi uvijek imamo dovoljan broj gostiju da popunimo naše kapacitete”, kaže Medenica. Napominje da su većina posjetilaca domaći gosti, kao gosti iz Albanije, a kada su manifesacije u pitanju kaže:

“Mi smo imali niz manifestacija koje smo planirali za ovu sezonu, međutim, zbog trenutne epidemiološke situacije njihovo održavanje nije moguće”, rekao je on.

On kaže da su trenutno sve žičare u funkciji, i da na stazama ima dovoljno snijega. Napominje da su višegodišnji problem sa parking mjestima riješili, pa sada imaju jedan novi plato gdje se može smjestiti oko 350 automobila.

Medenica poručuje da je Ski centar spreman za doček novih gostiju, i poziva sve ljubitelje skijanja da ih posjete.

Izvor: mediabiro