Predsjednik Opštine Rahman Husović posjetio je u pratnji svojih saradnika Fudbalski klub „Ibar“ kako bi rukovodstvu i fudbalerima poželio uspjeh u nastavku šampionata koji je zbog minule epidemiološke situacije bilo zaustavljen.
Prvi čovjek Opštine se prilikom obraćanja prisutnima osvrnuo na doprinos koji taj klub u kontinuitetu daje prepoznatljivosti i razvoju sveukupnog sportskog duha u Rožajama. On je ukazao na spremnost lokalne samouprave da nagradi pozitivne rezultate koje će, prema njegovim očekivanjima, igrači ovog tima postizati u narednom periodu. Bilo je riječi i posljedicama koje je pandemija korona virusa ostavila kako na globalnoj tako i na domaćoj sportskoj sceni.
Svjestan da je igračima Ibra neophodna podrška na startu narednih takmičenja, predsjednik Husović je kazao da će Opština izdvojiti 2 000 eura u tu svrhu. Direktor Kluba Armin Honsić zahvalio se predsjedniku Husoviću i njegovim saradnicima na posjeti i, kako je rekao, na svemu što čine za FK „Ibar“.
“Ono što nas posebno raduje je odlučnost našeg predsjedika da sportu, a posebno fudbalu kao najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, obezbijedi podršku od strane lokalne samouprave.Vjerujem da će igrači svojim zalaganjem opravdati povjerenje svih nas”, istakao je Honsić. Trener Boris Miličković kazao je da će ekipi biti dosta teško da nakon pauze i jako izazovnog perioda uhvati ritam ali da će se boriti i posvetiti maksimalnu pažnju povratku forme.
Prisutne je pozdravio i sekretar Sekretarijata društvene djelatnosti Hamza Dacić i kao i ostali, poželio fudbalerima uspješan nastavak takmičenja.

Izvor: rožaje.me

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime