Svi koji žele da uživaju u panoramskoj vožnji šestosjedom ove godine to mogu učiniti po pristupačnijim cijenama. Organizovan je i prevoz iz glavnog grada do skijališta.

Na prostoru kolašinskog Ski centra 1600 počela je ljetnja turistička sezona.

Direktor Ski centra Kolašin 1600 Saša Jeknić kaže da je u punom kapacitetu reastoran od pet zvjezdica Troglava, gdje će posjetioci moći da probaju domaće specijalitete i nacionalna jela koja su specifična za to podneblje.

“Od 1. jula do 1. septembra ove godine u saradnji sa Opštinom Kolašin i lokalnom turističkom organizacijom i Ski centrom Kolašin 1600 imaćemo besplatnu autobusku liniju koja će saobraćati na relaciji Kolašin centar – Ski centar 1600”, rekao je Jeknić za TVCG.

Objašnjava da su cijene usluga niže nego prethodnih godina.

Iz kolašinske Turističke organizacije kažu da pored Skijališta Kolašin 1600 brojne su druge prirodne ljepote koje, oni koji posjete Kolašin, mogu da obiđu.

“Nezaobilazan je NP Biogradska gora, kanjon Mrtvice, botanička bašta, tu su brojne pješačke i biciklističke ture, a turističke organizacije organizuju vožnje džipova i kvadova”, rekao je direktor TO Kolašin Aleksandar Vlahović.

Iz Ski centra Kolašin 1600 ističu da će svi oni koji su prošle godine imali sezonske ski pasove od početka jula moći da ih zamijene za nove koje će koristiti u toku predstojeće zimske sezone.

Izvor: rtcg.me

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime