Opština Berane je spremna da pomogne u rješavanju stambenog pitanja zdravstvenih radnika u Beranama, saopšteno je nakon sastanka predstavnika Opštine i Stambene zadruge zdravstvenih radnika Crne Gore.

Na sastanku u opštinskoj zgradi bilo je govora o modalitetima saradnje u rješavanju ovog bitnog životnog pitanja za naše sugrađane koji su zaposleni u resoru zdravstva.

„Briga o zdravstvenim radnicima je način da izrazimo zahvalnost za sve što rade za građane Berana i opština Sjevernog regiona“, saopšteno je iz Opštine, istaknuto je na zvaničnom sajtu beranske lokalne uprave.

Predstavnici lokalne vlasti iznijeli su konkretne predloge za buduću lokaciju i zajedničko ulaganje u ovaj poslovno stambeni objekat.

Sastanku su prisustvovali predsjednik SO Berane Novica Obradović, potpredsjednik Marko Lalević, direktor Direkcije za imovinu Ranko Đukić i savjetnici, Vladimir Obradović i Milica Račić.

U ime sindikata bili su prisutni direktorica Zadruge Maja Radošević, predsjednik Upravnog odbora Jovan Obradović, pravnica Dijana Pavličić i predsjednik Sindikata Opšte bolnice Berane – dr Saša Novović, navedeno je na sajtu Opštine Berane.

Izvor: espona.me