Prema riječima Milana Đukića, predsjednika SO Kolašin na tom terenu montirana je i zaštitna mreža, postavljene stolice za rezervne igrače i delegate, rekosntruisan dio ograde…

Pripreme u Kolašinu je završila pionirska fudbalska reprezentacija. To je, kako je kazao Đukić, prva fudbalska reprezentativna selekcija koja je od 2006. godine došla na pripreme u Kolašin, objavio je Portal Vijesti.

On je najavio da je u planu da se u avgustu organizuje veliki međunarodni turnir za mlađe fudbalske kategorije, na kojem će učestvovati dječaci rođeni od 2007. do 2010. godine.

“Pored Fudbalskog kluba Gorštak, u organizaciju je uključena Opština, FSCG, Fudbalski klub Stari aerodrom, hotel “Bjanka”…. Pokušaćemo da bude što više učesnika kako bi fudbalsko-turistički Kolašin tada ličio na fudbalsko-turistički Zlatibor. Nadam se da je ovo samo početak boravka i priprema reprezentativnih selekcija FSCG, kao i drugih fudbalskih timova u Kolašinu”, citirale su Vijesti izjavu Đukića.

On je izrazio nadu da je ovo i početak intenzivnijeg razvoja sportsko-rekreativnog turizma u tom gradu, zaključio je Portal.

Izvor: espona.me