Zadovoljan sam ostvarenim rezultatima,posebno jer samo 5 dječaka u selekciji je tog uzrasta,a ostali su svi mlađi,navodi trener Dejan Pejović.

Ovo je 6. kolo i šesta pobjeda u Ligi. 

Bez poraza

Zadovoljan sam njihovim rezultatima,a posebno ponašanjem na treninzima koje imamo četiri puta nedeljno. Ovdje želim napomenuti i zahvaliti se Vuksanu Kruščiću treneru i koordinatoru ispred FK “Brskovo” koji mi je ustupio nekoliko igrača kako bi selekcija bila kvalitetnija i samim tim uspješnija kao i na ustupcima u vidu opreme, terena i svlačionica. 

Saradnja sa školom u kojoj igrači pohađaju nastavu je takođe na visokom novou na čemu sam takođe posbeno zahvalan, jer zajednički pratimo rad djece kako na terenu tako i u školi.

Osim zvaničkog takmičenja u ligi Udruženja klubova Sjever, takmičimo se i u Đetić ligi.

Prošle godine smo bili četvrti, Andrej Pejovic iz našeg tima bio je najbolji strijelac lige, a ove godine u pomenutoj ligi smo sigurno jedni od glavnih favorita. U prvom kolu Đetić lige, savladali smo ekipu Jedinstva rezultatom 8:0.

Inače, već nekoliko igrača iz ove selekcije je pod budnim okom i pratnjom koordinaotra i selektora u okviru FSCG i sigurno jedna od generacija koja u narednom periodu obećava da mojkovački fudbal ima budućnost i da će iznjedriti još fudbalskih asova, kao što je Stefan Savić.

I.V