To je teren na kojem se okupljaju brojni mještani koji svoje slobodno vrijeme provode i kroz razne sportske aktivnosti i svakodnevno do kasnih večernjih časova budu na stadionu.

Iz godine u godinu mještani uz pomoć opštine Mojkovac sređuju infrastrukturu i trude se da taj stadion bude jedan od najljepših mjesta za okupljanje kroz razne aktivnosti, kao sto su:

Postavljanje golova za mali fudbal, postavljanje koševa, reflektora, parking mjesta za posjetioce i ostale mnogobrojne aktivnosti i investicije.

Uređenje zaštitne mreže terena,

Akcija je potvrda da mladi Poljani iz godine u godinu vode računa i čuvaju ono što imaju, a kroz buduće planove i realizaciju ideja nastaviće sa poboljšanjem i uljepšavanjem sadržaja u svojoj mjesnoj zajednici.

  • Ovo je samo početak planirah radova koji će se u narednih 20-ak dana intezivno sprovoditi. U ime organizatora ove akcije i mladih iz MZ Polja zahvalnost dugujemo JKP “Gradac” koji nas je sa svojim timom podržao u ovoj akciji, Službi zaštite i spašavanja Mojkovac, kao i našem Poljaninu fotografu Nikoli Zindoviću koji je objektivom ispratio ovu akciju, istakao je Ivan Piksi Vidaković.

N.S

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime