Turistička organizacija Bijelo Polje obavještava:

Svi zainteresovani nam mogu slati fotografije prirodnih ljepota našeg grada ali u toku trajanja ljetnje sezone, pejzaže uže i šire okoline Bijelog Polja, fotografije koje dočaravaju svu ljepotu i prirodne potencijale u našoj opštini.

Cilj ovog poziva je da pokažemo da Bijelo Polje ima šta da pokaže i tokom trajanja ljetnje sezone, da se na što bolji način promoviše prirodni potencijal grada u tom periodu.

Po završetku poziva fotografije će biće izložene u Galeriji  Centra za kulturu, a  termin otvaranja izložbe biće naknadno određen.

Za najkreativnije fotografe smo pripremili nagrade. Formiraćemo stručni žiri koji će odlučiti koje fotografije će dobiti nagradu. Fotografije slati sa kratkim opisom, nazivom mjesta/lokacijom gdje je napravljena fotografija, poželjno je da fotografija bude u većem format. Obezbijedićemo 5 novčanih nagrada i fotografija sa najviše lajkova na društvenim mrežama dobija jednu nagradu.

Poslate fotografije biće objavljene na instagram i Facebook stranici Turističke organizacije. I sve fotografije biće korišćene isključivo samo za potrebe promocije našeg grada (sajt TOBP, društvene mreže, brošure i sl. promocija)

Poziv je otvoren od 01.06.2020. godine.

Pozivamo sve zainteresovane da svoje fotografija pošalju najkasnije do 1. septembra 2020.god, na E-mail Turističke organizacije Bijelo Polje: tobp@t-com.me.

Za više informacija budite slobodni da nas posjetite na adresi Ul. Slobode br. 4, Tržni centar preko puta Opštine, tel: +382 (0) 50 433 – 711 svakog radnog dana od 07-15h.

Izvor: tobp.me