Organizacioni odbor pete međunarodne naučno-stručne konferencije PR & Media Days Mostariensis, koju organizuju Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Al Ghurair Sveučilište iz Dubaija, dodijelio je plaketu za izuzetan doprinos razvoju odnosa s javnošću, integrisane komunikacije i medija u Jugoistočnoj Evropi prof. dr Mimu Draškoviću, uredniku međunarodnog naučnog časopisa “Medijski dijalozi”.

Osim Draškovića, ovogodišnji dobitnici su eminentna imena iz zemalja regiona i to: prof. dr Dejan Verčič, prof. dr Nino Ćorić, prof. dr Danijel Labaš, doc. dr Gordana Lesinger, doc. dr Dušan Stojaković, dr Siniša Kovačić, Danijel Koletić, Valentina Rupčić, Dragan Savić, Faruk Borić, Daliborka Predragović i doc. dr Đorđe Obradović.

„Velika je čast primiti nagrade na PR & Media Days zato što je to postao najveći naučni skup iz odnosa s javnošću u Jugoistočnoj Europi. Ovo što se uspjelo u Mostaru, da se okupljaju naučnici od Slovenije preko država Jugoistočne Europe do Dubaija, je vrlo veliki uspjeh“, rekao je Obradović u obraćanju u ime nagrađenih.

Izvor: rtcg.me