Odličan meč je viđen u sportskoj dvorani u Mojkovcu. Dvije najbolje ekipe u ligi odmjerile su snage u prvom dijelu prvenstva, a kao što smo i najavili utakmica je opravdala očekivanja publike prepune mojkovačke sale.

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo  fudbalerima Brskova, a drugo gostima.

Titograd u samom startu dolazi do prednosti, da bi ubrzo fudbaleri Brskova napravili preokret i na poluvrijeme otišli sa dva gola prednosti (3:1).

Derbi sa puno propuštemih šansi

Drugo poluvrijeme ekipa Titograda počinje agresivno i već od samog starta ređale su se šanse, što je golman domaćih Vučetić u nekoliko navrata odličnim intervencijama spriječio. 

Nakon opravdanog isključenja domaćih Ćorovića koji je upotrebom lakta u predjelu glave udario Adžića, sudija Popović mu je pokazao drugu javnu opomenu i isključio ga iz igre. 

Domaći ostaju dva minuta sa igračem manje, Titograd to koristi i smanjuje rezultat na 3:2.

Na 10 – ak minuta do kraja meča Titograd izlazi potpuno ofanzivno i uspijevaju izjednačiti na 3:3, da bi samo minut nakon toga Brskovo iskoristilo kontru i opet došlo do prednosti, (4:3).

Na samo dva minuta do kraja meča, možda i sporna sudijska odluka, koja je i po načinu i tajmingu presuđivanja djelovala kao neodlučna, što je i te kako iritiralo domaće navijače, pa je došlo do kratkog prekida utakmice.

 Dosuđen je prekršaj za ekipu Titograda, koji je ujedno bio i šesti prekršaj, pa je samim tim Titograd imao kazneni udarac sa 10m, ali je Vučetić opet uspio sačuvati mrežu Brskova.

Pad koncetracije, a i zamor fudbalera Brskova na kraju je uzela maha, pa su Podgoričani izjednačili i uspjeli da odnesu bod iz Mojkovca.

Sve u svemu, odlična fudbalska predstava viđena je u Mojkovcu.

I.V