Uslugama banka iskazuje posvećenost svojim klijentima, a ovog puta posebna pažnja rezervisana je za najosjetljiviju populaciju u toku pandemije COVID–19, pripadnike trećeg doba, ali i ostalim klijentima kojima će takođe biti smanjeno čekanje u redu tokom isplate penzija.

Svakog mjeseca, dva dana, u periodu isplata penzija, u 15 poslovnica Hipotekarne banke širom Crne Gore (osim u poslovnicama u TC Delta City, Donjoj Gorici (Alliance), Danilovgradu, Portonovom i Porto Montenegru, gdje tehnički nije izvodljivo, biće funkcionalni posebno označeni šalteri, samo za penzionere.

Pripadnicima trećeg doba biće omogućeno da na najsigurniji i najbrži način podignu penziju i da, shodno važećim antipandemijskim mjerama, što manje borave u zatvorenom prostoru filijale, a ostalim klijentima skratiće vrijeme čekanja.

Hipotekarna banka će dok traje pandemija COVID-19, a kako je to i do sada radila, posebnu pažnju posvetiti sigurnosti klijenata koji borave u njenim prostorijama, shodno preporukama Instituta za javno zdravlje i maksimalnim poštovanjem mjera koje su na snazi: distanca od 2 m, dezinfekcija ruku i nošenje maski.

Izvor: mediabiro