Opština Berane i Direkcija javnih radova počeli su sa asfaltiranjem puta prema manastiru Đurđevi stupovi i Gradskoj kapeli, kao i parking prostora kod kapele, u MZ Dolac.  Kako je navajvljeno, u narednom periodu biće asfaltirane i druge gradske saobraćajnice.

„Opština i Direkcija zajednički realizuju projekat modernizacije gradskih saobraćajnica u Beranama, koji podrazumijeva izgradnju novog asfaltnog zastora na većini saobraćajnica, zamjenu i izgradnju novih pješačkih staza i izgradnju parkinga kod Gradske kapele, kao i u ulici osmoj Crnogorskoj i ulici pored nove Hale sportova. Ukupna vrijednost ovih radova je 350.000 eura“, kazao je Miro Vešović- direktor opštinske Agencije za izgradnju i razvoj, objavljeno je na zvaničnom sajtu beranske lokalne uprave.

Prema njegovim riječima, Opština nastavlja sa ulaganjem značajnih sredstva u razvoj saobraćajne infrastrukture u opštini Berane.

„Ovaj putni pravac je značajan jer povezuje nekoliko važnih objekata u ovom dijelu naše opštine. Tu se nalaze gradska kapela i groblje, aerodromska pista i manastir Đurđevi stupovi“, rekao je Vešović, navedeno je na sajtu Opštine Berane.

Izvor: espona.me